Hvem er vi?

 

Fjord Services AS er et kompetansehus innenfor regnskap, lønn og skatt. Vi leverer også rådgivning innen regnskapsnære tjenester.

Selskapet har sin opprinnelse fra Fjord Shipping AS, og ble startet opp i 2013. Selskapet har en solid økonomi. Vi er autorisert, og underlagt Finanstilsynets krav til internkontroll og risikostyring. Fjord Services AS holder til i Måløy og vi er i dag 10 ansatte, herunder 8 regnskapsførere og 2 konsulenter. Våre medarbeidere har lang erfaring fra forskjellige bransjer, med hovedvekt mot maritime og marine næringer.

 

For kontaktinformasjon til våre ansatte: Fjord Services

 

Om Måløy

Måløy ligger i Kinn kommune i Vestland. Kommunen har et sterk næringsliv med hovedvekt innenfor marine og maritime næringer.  De siste årene har kommunen fått et mer variert næringsliv med oppstart av spennende IT- og teknologibedrifter. Måløy ligger ytterst ute i Nordfjord, rett sør for Stad. Det er kort vei til flotte naturopplevelser, og regionen kan by på blant annet surfing ved Stad, cat skiing på Nordfjordeid, toppturer i Nordfjord, havfiske og dykking i Måløy. Kinn kommune har full barnehagedekning, og et rikt og variert kultur- og fritidstilbud for små og store.