Hvem er vi?

 

Fjord Services AS er et kompetansehus innenfor regnskap, lønn og skatt. Vi leverer også rådgivning innen regnskapsnære tjenester.

 

Selskapet har sin opprinnelse fra Fjord Shipping AS, og ble startet opp i 2013. Selskapet har en solid økonomi. Vi er autorisert, og underlagt Finanstilsynets krav til internkontroll og risikostyring.

 

Fjord Services er i dag 8 ansatte og holder til i Måløy. Våre medarbeidere har lang erfaring fra forskjellige bransjer, men med hovedvekt mot maritime og marine næringer.

 

 

Om Måløy

 

Måløy ligger i Vågsøy kommune i Sogn og Fjordane. Kommunen har et sterk næringsliv med hovedvekt innenfor marine og maritime næringer.  De siste årene har kommunen fått et mer variert næringsliv med oppstart av spennende IT- og teknologibedrifter.

 

Måløy ligger ytterst ute i Nordfjord, rett sør for Stad. Det er kort vei til flotte naturopplevelser, og regionen kan by på blant annet surfing ved Stad, cat skiing på Nordfjordeid, toppturer i Nordfjord, havfiske og dykking i Måløy. Vågsøy kommune har full barnehagedekning, og et rikt og variert kultur- og fritidstilbud for små og store.